Jag verkligen hatar julen!

hojja vilken hemsk dag! vaknade typ ETT, och hoppa in i duschen, fixade mig lite.. och ja, vem bryr sig. iaf så for vi till tjotti, till pappas moster. var verkligen JÄVLIGT kul!, bara massa stress och usch!!. så åt vi äcklig jävla mat! och åt knappt ngt eftersom jag har börjat med min naturdiet. och jag SKA! gå ner MINST 10kg innan sommarn! och så äre bara. eller ja de var väl ganska kul att träffa Vicky och sötungen Wilmer, haha moppsig unge dedär!. så har jag suttit och chilla i soffan med världens bästa bror, satt och lyssna när han spela gitarr!, de är han fan i mig jävlig grym på! (: , nånå sen gick jag och satt min i bilden och moppsade för mig själv ist, satt och lyssna nån gamal jävla skiva med metallica. nå men den funkade iaf. sen for vi och hämtade sanna (Y), de var de bästa på hela dagen :p. haha så fick jag min julklapp av henne (Y). och hon fick sin, HAHA bantning grejjor! kände faktiskt mig ganska elak, men de var hon som velade ha de! xD. och jag själv fick typ...... INGENTING! eller jo, men kommer inte ihåg vad. men fått massa grejjor av mammsen, så måste ju faktiskt åka till henne snart ;p.

sen har jag kommit fram till att Sanna har förjävligt stora öron! så jag har suttit här och mobbat sönder henne, men hon säger att jag ser gravid ut OCH har spetsig näsa :(. varför säger hon så?!?!?! ;o. sen  kännde jag att jag måste nog slå henne. och de kom jag fram till när vi satt  och rökte.. och de blev rakt i pillan på henne! :O, asså jag höll ju på dö av skratt! för hon fick nå jävla ryck och fölg på mig x). Jaa fyfan så kul man kan ha med henne! de är fan sjuk hur jävla underbart dum i huvet hon är! (: <3

jo btw bilder från denna värdelösa dag. finns på bdb elr pixbox.. dock inte just nu ;)

bilddagboken.se 0hshiit
pixbox.se : Superstaar

haha simma lugnt ;D. pussfuckinghejs ;)

jag är helt klart bäst..

Jaa, fick då ett underbart uppvaknande idag.. ett cigg pack och sanna hoppar omkring med en pizza -.- , och tror de lockar mig att kliva upp?. men nejnej de gjorde de inte så jag fortsatte sova! och när jag väl kliver upp så får jag inte ens gå duscha för sanna, för hon tycker jag segar så jävligt. men till slut tänkte jag " varför ska jag lyssna på henne? =D ". ja gör ju som sagt var som jag själv vill nu mer. men om de tog länge än tio minuter så skulle hon låsa upp dörren och komma in. så de var lika bra att skynda sig, för helt seriöst hon hade gjort de! säger hon att hon ska någonting, så gör hon de. Sen blev de iaf makeup time. kände mig inte på humör till de, eftersom typ allt mitt smink är slut, men som tur så har mamsen lagt in pengar åt mig. ja iaf så knata vi upp till Agge en sväng och gick sedan på konsum för Agge " skulle handla", såg ganska kul ut. eftersom att hon bara sprang runt =). Och nu så har Elli fixat min blogg, blev mkt nöjd också! :)

thihi men nu ska jag.. göra någonting annat helt enkel, haD. PussFuckingHejs!


lördag!

Hahaha ja fyfan, vart ska man börja?,

kan ju börja med att berätta att jag har varit kallad "KEEEEEEX", hela morgonen. de var faktiskt ganska irriterande!. Menja, fattade typ ingenting så, inte var de så hemskt. Sen började jag kila mot stan, och de var de mest dumma jag kunde göra! de var ganska mkt folkt ute! och så kommer jag där helt sliten & äcklig! aldrig fel att ha spya i håret! nå träffade keiso på domus och så gick vi och köpte ett par jeans till mig.
haha ja, nu blir de inge mer skrivande.
för hade kunna skriva typ en bok ;d.

pussfuckinghejs!


ellinor är typ bäst?

Nu är det så här att jag ska fixa världens bästa fridolfs blogg! Just nu ser den inte speciellt bra ut och jag orkar inte fixa nå mer idag. Headern är bara tillfällig.

/ Mongo,                 http://eeelliiinooor.blogg.se ← klicka för att komma till min blogg!


live your dream.



asså helvete har suttit och försökt skriva jävligt länge nu. men inte fan dyker de upp någonting intessant.

hade kunnat skriva så otroligt mycket. det kan förståss misstolkas, därför orkar jag inte ens lägga ner mer tid på någonting som ändå kommer gå rakt in i helvetet, börjar bli van vid de, de händer rätt ofta om jag ska vara helt ärlig. men de är inte värt att tänka på de. men de finns liksom alltid där på något konstigt sätt. nå slut på detta värdelösa in lägg. för nu ska jag göra hår inpackning & ansiktsmask ;d.

pussfuckinghejs.


RSS 2.0