blink blink!

De var ju ett tag sen man skrev blogg. Men har inte funnits någonting att skriva om, de finns egentligen ingenting nu heller x). men bara för att komma igång igen :)

väldigt kort inlägg - men de är ju bara en början på de meningslösa skrivandet ;).
Ha d bäst! Pussfuckinghejs! :p


CarolinaFrida

Ibland är de bara för mycket för mig, ibland är de bara ett fel.
Ja, ibland är de bara för mycket för mig, ibland är de bara ett fel.
De skulle ha vart någonting på en helt annan plats, skulle ha vart nån helt annan stanns.
Ett rymdskäpp eller båt, taxi eller tåg, vad hon helst bara bort här ifrån.
För ibland är de bara för mycket för mig, ibland är de bara ett fel.
Ibland är de bara för mycket för mig, ibland är de bara ett fel.
Just nu, helst idag, helst i denna sekund, har jag just jag fått nog.
Jag ska lämna hålan med blåljusen på, jag ska långt, långt bort här ifrån!


Idus & Fridus på uppdrag!

Ett mycket viktigt uppdrag har jag och idus utfört igår!
Gick hur bra som helst :) Men idus blev lite rädd när vi var på G till en inspektion i sandviken, för de knakade hon hon trode att någon kom in! och när jag nu säger in trode hon att någon kom in i hennes traktor fast vi låste dörrarna! :D Ska även vara med mitt lilla psykfall idag också! <3 (Y)

Men eftersom att detta uppdrag var ett hemligt så kan jag tyvärr inte avslöja mer :(.
De som hände igår, stannar mellan Fridus & Idus! :)

Fanns inte så mkt att skriva så kan ju berätta att jag just har blekt mitt hår! (Y)
blev rikigt bra för att vara andra gånge, de mästa i håret är ljus gult och vitt :)
och nu blev de här inte så mkt mer intessant såååååå nu ska jag kilivippsa! :D
Pussssfuckinghejs! <3


SexyBitch!

Mmh, ännu en misslyckad färgning! Mitt hår gillar inte mig, de vill inte vara med mig, de lyssnar inte, de hatar mig! Avfärgade mitt hår från mörkbrunt och Ellinor tyckte jag såg ut som en "råtta utan päls" iofs ganska gulligt troligen bättre än att se ut som en skalad morot :). de är precis, exsakt samma färg på mitt hår som de är på en morot när den är skalad! Men förhoppningsvis för Sanna pengar imorgon, och hon är ju så söt, så hon ska köpa en blekning till mig. För jag ska ha blondt hår! och så är de med den saken! Jag vill inte se ut som en morot!
Men jag kom ju på att jag ser ju faktiskt ut som en riktig jävla bitch i blont hår o de är inte så bra! eftersom jag är så snäll så =). but, good girls do bad things! nånå idag har jag då iaf lysckats få Sanna till att göra en facebook o.O Men bara om jag lovade att ingen kunde bli vän med henne och ingen visste att hon hade en xD. så jävla cp människa! :D. Och nu helt plötsigt känner jag mig deprimerad igen.. mitt hår! mitt jävla hår! :O nåfan har man häldre gult/blond än ORANGE! :O

" här kommer Pippi Lånsstrump, tjollahopp tjollahej tjollahoppsan-sa, ja här kommer Pippi Långstrump. ja här kommer faktiskt jag.. :'( " *SNYFT*

Pusssfuckinghej på er alla :)


Luleå! ;p

IFREDAGD: blev de luleå med RonjaWe. och de känndes inte så bra efter vårat besök på dollar.. de blev två drickor, två chips påsar, NÖTTER ( ronjas hjärna ). choklad, klubbor och nå konsiga chips grejor xD. hahaha fyfan har till och med gått upp i vikt känns jävligt deprimerande med tanke på att Hanna tyckte att jag hade gått ner i vikt samma dag -.- . men bil turen var iaf ganska kul måste jag erkänna, vi satt och lyssnade på " mahna mahna" och de finns fan inte roligare xD. nåväl när vi kom fram så var vi hungiga av någon fruktansvärt konstig anledning och då blevs de mat! sen kommer peter och säger " Ida, ni kan ju kolla någon film sen om ni vill, de finns chips och dipp, och cola i kylen".dååå hade jag lust att spy på riktigt xD. ganska synd att vi inte kollade filmen den hette typ " The game". pontus hade då sett den och tyckte den var bra. men han är ju cp :). Jag och Ronja kollade iaf Twilight, och den var grymt bra :). dagen efter på morgonen kollade vi New moon :). ååååh så kär man blev i dessa filmer (A). trode inte jag skulle tycka dom var bra efter att Ronjas beskrivning om handligen, men hon suger ju på att berätta & förklara så de var ganska uppenbart :D. 

LÖRDAG  blev de att vara barnvakt åt Min älskade lilla prins! de gick faktiskt jätte bra! hade förväntat mig att han skulle vara ledsen när han vaknade,efter som att när han somnade var de sista han såg mamma, och när han vaknar så kommer jag där som nå jävla sär. men han velade iaf bara sitta i famnen och vakna till, och sen var de bra med de! Tycker jag är ganska duktig ändå, fixa mat åt han, leker med han och är helt klart bäst på samma gång, hur är de möjligt ;). Jag har också lärt han vad ett mongo är, för då pekar han på Ronja!
Senare kom moster och så började ungen och skulle bara vara i hennes famn, men jag och Ronja kunde då iaf sätta oss vid datan och titta på våran idol på youtube :). han gillar vi massor, ni som inte vet borde gå in på youtube och söka " jag är rädd för mig själv" :). finns 91 andra klipp med idioten också, han måste verkligen gilla att slå sönder saker i sin dusch.. ;S

SÖNDAG! herre gud så mamma stressade mig när pappa kom och skulle hämta oss. jag menar han är ju inte den som brukar ha brotton elr tider att passa. så jag har alltså glömt min telefon, och sno mammas klacke dojjs :S. när jag skulle bära lite grejor till bilen, kommer lillebror springandes och ska upp i famnen - jag fick inte åka.
när mamma tog han sen, började han grina och velade ner, så hon satt ner han på golvet. och han skulle upp i min famn igen, och började dra i min jacka, så gör han alltid på mamma när han vet att hon ska åka iväg någonstanns. när jag väl gick ut så ser jag en ledsen liten pojke i fönstret som inte kan sluta gråta :'(. huvva känndes ju hemska att åka ifrån han! för den delan mamma också! glömde till och med att krama henne! :O vilken dum människa jag är! =(.  men nu har jag skrivit en LITEN sammanfattning om mig helg, nog för att de är tisdags nu -.- men man kan aldrig vänta för länge ;). hahaha pussfuckinghejs ;)


RSS 2.0